Referentie Led projecten

Het is voor ons een uitdaging om elke dag een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het reduceren van de ‘ecologische footprint’ van ondernemend Nederland. Dit zonder in te leveren op lichtkwaliteit, sfeer, comfort of design.

Benieuwd wat u kunt besparen en bijdragen aan een betere wereld? Neem vrijblijvend contact op, of bekijk hieronder een greep uit de door ons de reeds uitgevoerde succes verhalen!

Woningcorporatie AlleeWonen te Roosendaal, Breda en omgeving – Openbare verlichting

In opdracht van AlleeWonen (Alwel)  hebben wij de verlichting vervangen van 7 lantarenpalen op het Alfrinkhof te Roosendaal. De gebruikte armaturen zijn van Prolumia, verbruiken slechts 14 watt en geven een helder witte lichtkleur. Ook vanuit het Politie keurmerk wordt de witte lichtkleur geadviseerd zodat er een betere herkenning van kleuren plaats kan vinden. De reacties van de bewoners waren erg positief. Klik hier om foto’s van dit project te bekijken.

Lindhout Schildersbedrijf B.V. te Roosendaal

Het kantoor gedeelte van Lindhout Schildersbedrijf hebben wij voorzien van onze UGR>19 LED panelen. Het lage energieverbruik, de hoge lichtopbrengst, maar bovenal het prettige werklicht waren de grote reden om het advies van Led Up op te volgen. Er is een enorm aanbod van led panelen. Er waren meerdere partijen om advies gevraagd. Na een proef periode van een maand is de knoop doorgehakt. Achteraf hoorde we dat de conclusie al na 1 dag bekend was. Door het plaatsten van het juiste paneel voor kantoor ruimtes, heeft Led Up het volledige kantoor van LED verlichting mogen voorzien. Klik hier om foto’s van dit project te bekijken.

Brocacef Maatmedicatie B.V., te Zevenbergen

In opdracht van Brocacef Maatmedicatie hebben wij eind 2013 met slechts 32 “panelen” de expeditie-ruimte (ongeveer 260 m²) van daglicht voorzien. De medewerkers ervaren dit licht als zeer rustig en fijn werklicht voor de nauwkeurige werkzaamheden. Daarnaast hebben wij de klant op meerdere punten ontzorgd, denk daarbij aan aansluitingen voorzien voor de airco, loskoppelen van andere oude lichtbronnen. Inmiddels (begin 2016) hebben we verschillende ruimtes voor Brocacef mogen aanpassen naar led-verlichting, zowel in Zevenbergen, als in Ede. Door het handige Plug & Play systeem heeft de eigen technische dienst het grootste gedeelte zelfstandig kunnen vervangen. U kunt hierbij denken aan onze Downlighters Pro en de nieuwe High Lumen panelen. Meer lezen? Klik hier.

Mytylschool te Roosendaal

In opdracht van installatie buro Bogers hebben wij het lichtplan gemaakt & de armaturen geleverd (waaronder Opple UGR>16 Grille dali dimbaar) voor de Mytylschool in Roosendaal. Een samenspel met de directie, diverse leraren, architecten en het installatie buro hebben ertoe geleid dat er naar volle tevredenheid is opgeleverd. Daarnaast voldoet de Mytylschool met de optimale verlichting aan Frisse scholen klasse A.

VvE de Amstael te Amstelveen

VvE de Amstael, de Vereniging van eigenaar voor de appartementen aan de Maarten Lutherweg te Amstelveen hebben de keuze gemaakt om de portiek verlichting te laten vervangen door onze zuinige 6-watt LED Portiek verlichting. Door de helder witte lichtkleur, het lage stroomverbruik (besparing van ruim 50%) en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding was de keuze snel gemaakt. Led Up heeft de volledige installatie verzorgt. Dit is zo goed bevallen, dat wij opdracht hebben gekregen om ook de inpandige verlichting te vervangen.

Bogers XL herenmode te Roosendaal

Bogers XL herenmode is al meer dan veertig jaar een begrip in West-Brabant en daarbuiten. Bogers XL Herenmode is het adres voor trendy herenmode voor mannen van formaat. Uiteraard gaat Bogers XL herenmode mee met de tijd en hebben wij de volledige winkel (en daarbuiten!) mogen voorzien van led verlichting. Klik hier om foto’s van dit mooie project te bekijken. 

MarkVliet Netwerk Notarissen

MarkVliet Netwerk notarissen is april 2018 verhuist naar de Kadedijk 2 in Fijnaart. Een mooi pand, wat voorheen gebruikt was als museum. De eisen aan Museum verlichting, zijn toch wat anders dan kantoorwerkzaamheden. Led Up heeft het complete lichtplan gemaakt en alle verlichting is conform lichtplan geleverd. We hebben hier onder andere onze UGR17 PROF panelen toegepast, met slechts 30 watt verbruik meer dan 3400 lumen en de armaturen voldoen aan de NEN-EN 12464-1 pc-werkzaamheden door de lage verblindingswaarde. In de kantine hebben we spots van Megaman in de huidige armaturen geplaatst en in de wachtruimte en notaris kantoren onze LedLuks armaturen. Foto’s van dit project zien? Klik hier.

Thor Roosendaal

Thor is de atletiek vereniging van Roosendaal en omstreken. Het compleet vernieuwde “honk” werd vernieuwd. Nieuwe en zuinige verlichting hoort daar ook bij. Door een combinatie van dimbare led-panelen en robuuste klokarmaturen met warme lichtbron, kan het honk voor de gewenste brede toepassingen gebruikt worden. Meer weten? Klik hier.