Zorgeloze realisatie van uw nieuwe Led installatie

Het beste resultaat en een perfecte klanttevredenheid is waar we elke dag weer voor gaan bij Led Up. Dus wanneer wij de zorg dragen over uw Led verlichting en de installatie kunt u er verzekert van zijn dat wij deze van A tot Z en tot in de puntjes verzorgen. Maak direct een afspraak voor een professioneel Led adviesgesprek.

Led installatie als turn-key oplossing

Bij Led Up begrijpen we dat u slechts opzoek bent naar een verlichtingsoplossing en dus niet naar een hoop extra werk. Daarom zijn al onze installaties standaard turn-key. Dit betekent dat er voor u of uw personeel geen extra werkzaamheden gemoeid zijn bij een samenwerking met Led Up. Dit laatste ziet u bijvoorbeeld terug in randzaken als het afvoeren van TL buizen en andere oude verlichtingsmaterialen.

Garantie op functioneren & kwaliteit

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen tijdens en na de oplevering zijn wij volledig in controle over de realisatie van uw Led installatie Ervaren monteurs verzorgen alles, waarna uw Led installatie getest, met garantie, op de afgesproken tijd netjes en opgeruimd opgeleverd wordt.

Laat u verrassen door onze unieke manier van werken en neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

“Uitstekend advies met zeer heldere offerte. Ook na installatie prima service en garanties.

René J. Lucas, CIGO Lucas”

Installatie LED downlight
Zorgloze installatie