Steeds vaker kreeg Led Up als betrouwbare partner de vraag of wij ook zonnepanelen (ook wel PV-panelen) konden leveren.

Uiteraard hebben wij hier eerst de mogelijkheden in onderzocht en we hebben betrouwbare leveranciers gevonden. Wederom zijn wij erin geslaagd een optimale prijs/kwaltijdsverhouding te vinden. Samen met een van onze leveranciers, kunnen wij u zelfs een verzekerde kWh garantie bieden. Indien er minder kWh is opgewekt dan op voorhand is gegarandeerd, keren wij u het verschil in euro’s uit. De verzekering is ondergebracht bij Lloyd’s of London.

We leveren zonnepanelen voor zakelijke klanten en particuliere klanten. Of u nu een grote fabriekshal of een een eengezinswoning hebt, wij hebben een passende oplossing.

Zonnepanelen vallen ook onder de Energie-investeringsaftrek (EIA) voor ondernemers en voor particulieren zijn ook regelmatig subsidies aanwezig waar gebruik van gemaakt kan worden. Wij zijn op de hoogte van alle lopende subsidie mogelijkheden en adviseren u hier graag in.

Samen met onze klanten hebben wij de besparingsscan ontwikkeld, deze kunnen wij voor u uitvoeren, op uw locatie. Meer weten? Lees meer over deze besparingsscan.

U kunt een kijkje nemen bij een van onze referenties of bij de projecten van Kom het dak op en HBV voor Zon. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

Verzekerde kWh-garantie op prestatie zonnepanelen

Led Up levert systemen met kWh-garantie die wordt gedekt door verzekeraar Lloyd’s of London.

Lloyd’s of London ontwikkelde een ‘maatwerk-verzekering’ voor de totaaloplossing. Deze oplossing zorgt ervoor dat alle installatie-onderdelen , zoals zonnepanelen, omvormers, kabels en connectoren, goed op elkaar aansluiten.

De calculatie op rendement maken wij in speciaal ontwikkelde software welke omgevingsfactoren zoals ligging, en schaduw meeneemt in de berekening van het rendement. De software berekent dan hoeveel energie opgewekt gaat worden.

Na installatie registreren wij voor u het zonnepanelem systeem waarna de prestaties op afstand in de gaten gehouden worden en geanalyseerd. Als er een afwijking van het verwachte prestatierendement wordt geconstateerd, nemen wij preventief  contact op. Daarnaast is het ook mogelijk een een onderhoudscontract af te sluiten.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!