Referentie projecten

Het is voor ons een uitdaging om elke dag een zo groot mogelijke bijdrage te leveren aan het reduceren van de ‘ecologische footprint’ van ondernemend Nederland. Dit zonder in te leveren op lichtkwaliteit, sfeer, comfort of design.

Benieuwd wat u kunt besparen en bijdragen aan een betere wereld? Neem vrijblijvend contact op, of bekijk hieronder een greep uit de door ons de reeds uitgevoerde succes verhalen!

LED verlichting voor nieuwbouw SDW zorgcomplex te Bergen op Zoom. 

Wij hebben in samenwerking met Aan de Stegge het lichtplan mogen maken voor het nieuwe zorgcomplex van SDW te Bergen op Zoom. Van gemeenschappelijke woonkamer tot slaapkamer, van MiVa toilet tot fietsberging. We hebben bij dit lichtplan rekening gehouden met de specifieke zorgbehoefte van de doelgroep en hierin binnen budget gewerkt. Meer weten over dit project? Klik dan hier. 

Autarco zonnestroomsysteem op vrijstaande woning

In de zomer van 2020 hebben wij 13 zonnepanelen van de nieuwe Autarco MHI-serie mogen leveren. Foto’s en meer informatie via deze link. 

LED verlichting voor bestaand studentencomplex Easy Street te Breda. 

In opdracht van Alwel hebben wij tijdens de zomervakantie de algemene verlichting van de Easy Street in Breda vervangen. Meer over dit project lezen? Klik dan hier. 

Drie zonnestroom (PV-panelen) in Etten Leur

In november 2019 hebben we 100.500Wp geïnstalleerd op drie daken in Etten Leur. We hebben hier 300 panelen van 335Wp voor gebruikt, allen in de Oost-West opstelling. Meer lezen, of plaatjes zien? Klik hier. 

Vier zonnestroom (PV-panelen) in Roosendaal

In Oktober 2019 hebben we 4 zonnestroomprojecten in Roosendaal uitgevoerd. In totaal hebben we hier 125.820Wp gelegd. Klik hier voor meer informatie over deze projecten. 

Aan de Stegge Roosendaal, te Roosendaal

Led Up heeft voor Aan de Stegge Roosendaal het volledige lichtplan opgesteld. Vervolgens heeft Led Up de verlichting mogen leveren en installeren. Klik hier om een indruk te krijgen. 

Diverse complexen in Breda

Wekelijks voorzien wij diverse complexen in Breda. Via deze link kunt u wat foto’s zien. 

Theater de Kring te Roosendaal

Led Up heeft in opdracht van Bogers Installatieburo het volledige lichtplan opgesteld voor de nieuwe foyer van de stadsschouwburg van Roosendaal: de Kring. In samenspraak met Marijn de Kok, interieur architect hebben we een prachtig lichtplan gemaakt welke naar volledige tevredenheid is geïnstalleerd.  Daarnaast hebben wij ook de opdracht gekregen om de nieuwe corridor en later de nieuwe keuken van verlichting te voorzien. Klik hier om foto’s van dit mooie stukje Roosendaal te bekijken. 

Munnikenheide college te Etten Leur & Rucphen

Voor het Munnikenheide college hebben wij diverse projecten mogen uitvoeren. Het meest recent hebben wij voor de hoofdvestiging in Etten Leur de gevel verlichting vervangen.

Woningcorporatie Leystromen

In opdracht van Leystromen hebben wij alle verlichting vervangen van het complex aan de Doctor Schaepmanlaan te Goirle. Daarnaast hebben wij een PV-systeem geleverd, wat ervoor zorgt dat het volledige algemene verbruik door het pand zelf wordt opgewekt. Dit hebben wij kunnen realiseren door 65 PV panelen te plaatsen.

Mytylschool te Roosendaal

In opdracht van Bogers Installatieburo hebben wij het lichtplan gemaakt & de armaturen geleverd voor de Mytylschool in Roosendaal. Een samenspel met de directie, diverse leraren, architecten en het installatie buro hebben ertoe geleid dat er naar volle tevredenheid is opgeleverd. Daarnaast voldoet de Mytylschool met de optimale verlichting aan Frisse scholen klasse A.

De Melkfabriek Medical, Beauty & Wellness, te Bergen op Zoom

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom. Dit mooie pand kende een mooie, maar niet erg duurzame verlichting. Dankzij de oplossing van Led Up, konden de huidige armaturen wel behouden blijven, maar met 64% minder stroom verbruik. Daarnaast is de besparing op onderhoud en vervangingskosten erg hoog, doordat de Led verlichting maar liefst 15 maal langer mee gaat dan de gebruikte halogeenverlichting. Wederom een, inmiddels bewezen terugverdientijd van minder dan 2 jaar.

Woningcorporatie AlleeWonen te Roosendaal, Breda en omgeving – Openbare verlichting

In opdracht van AlleeWonen (Alwel)  hebben wij de verlichting vervangen van 7 lantarenpalen op het Alfrinkhof te Roosendaal. De gebruikte armaturen zijn van Prolumia, verbruiken slechts 14 watt en geven een helder witte lichtkleur. Ook vanuit het Politie keurmerk wordt de witte lichtkleur geadviseerd zodat er een betere herkenning van kleuren plaats kan vinden. De reacties van de bewoners waren erg positief. Klik hier om foto’s van dit project te bekijken.

Museum Tongerlohuys te Roosendaal

Het Tongerlohuys is een erfgoedcentrum in Roosendaal. Tijdens een grondige renovatie is ook meteen het licht aangepast. Uiteraard hebben wij per ruimte gekeken naar de behoefte en aan de hand daarvan het lichtplan gemaakt. Foto’s van dit mooie project volgen snel.

Lindhout Schildersbedrijf B.V. te Roosendaal

Het kantoor gedeelte van Lindhout Schildersbedrijf hebben wij voorzien van onze UGR<19 LED panelen. Het lage energieverbruik, de hoge lichtopbrengst, maar bovenal het prettige werklicht waren de grote reden om het advies van Led Up op te volgen. Er is een enorm aanbod van led panelen. Er waren meerdere partijen om advies gevraagd. Na een proef periode van een maand is de knoop doorgehakt. Achteraf hoorde we dat de conclusie al na 1 dag bekend was. Door het plaatsten van het juiste paneel voor kantoor ruimtes, heeft Led Up het volledige kantoor van LED verlichting mogen voorzien. Klik hier om foto’s van dit project te bekijken.

Woningcorporatie Alwel te Roosendaal, Breda, Etten Leur en omgeving – Algemene verlichting complex Baliënhoek te Breda

In opdracht van Alwel hebben wij de volledige zorg gedragen om de algemene verlichting van dit complex te voorzien van LED-verlichting. Foto’s van dit project kunt u hier terug vinden:

Diverse Zonnestroom systemen

Afgelopen periode hebben we meerdere Zonnestroom systemen mogen opleveren. Nieuwsgierig? Klik hier voor een aantal projecten. 

VvE Hogestede te Roosendaal

Voor VvE Hogestede in Roosendaal hebben we de volledige parkeergarage voorzien van nieuwe armaturen inclusief LED-verlichting. De vraag was niet alleen besparen op energie en onderhoudskosten, maar ook meer licht. Door het plaatsen van een demo opstelling hebben we de kleurkeuze bepaald. Hierna is de volledige parkeergarage door ons voorzien van de voorgestelde LED-verlichting.

Quick Metropolis te Antwerpen

Éen van de voordelen van de toegepaste armaturen, is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. Dit, het hogere lichtniveau en de forse besparing op energie waren voor Quick de redenen om over te stappen op LED-verlichting. De reden dat Led Up de order kreeg, was de transparante offerte, oplossingsgericht met installatie en duidelijke communicatie.

KWF Kankerbestrijding te Amsterdam

Het volledige kantoor  in Amsterdam van KWF kankerbestrijding hebben wij volledig voorzien van onze led verlichting. Aangezien de wens was, dat dit niet tijdens kantoor uren uitgevoerd zou worden, hebben wij met ons team alle verlichting vervangen in een paas-weekend.

Brocacef Maatmedicatie B.V. te Zevenbergen & Ede

In opdracht van Brocacef Maatmedicatie hebben wij eind 2013 de expeditie-ruimte  van daglicht voorzien. De medewerkers ervaren dit licht als zeer rustig en fijn werklicht voor de nauwkeurige werkzaamheden. Daarnaast hebben wij de klant op meerdere punten ontzorgd, denk daarbij aan aansluitingen voorzien voor de airco, loskoppelen van andere oude lichtbronnen. Inmiddels (begin 2016) hebben we verschillende ruimtes voor Brocacef mogen aanpassen naar led-verlichting, zowel in Zevenbergen, als in Ede. Door het handige Plug & Play systeem heeft de eigen technische dienst het grootste gedeelte zelfstandig kunnen vervangen. U kunt hierbij denken aan onze Downlighters Pro en de nieuwe High Lumen panelen. Meer lezen? Klik hier.

VvE de Amstael te Amstelveen

VvE de Amstael, de Vereniging van eigenaar voor de appartementen aan de Maarten Lutherweg te Amstelveen hebben de keuze gemaakt om de portiek verlichting te laten vervangen door onze zuinige 6-watt LED Portiek verlichting. Door de helder witte lichtkleur, het lage stroomverbruik (besparing van ruim 50%) en de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding was de keuze snel gemaakt. Led Up heeft de volledige installatie verzorgt. Dit is zo goed bevallen, dat wij opdracht hebben gekregen om ook de inpandige verlichting te vervangen.

Bogers XL herenmode te Roosendaal

Bogers XL herenmode is al meer dan veertig jaar een begrip in West-Brabant en daarbuiten. Bogers XL Herenmode is het adres voor trendy herenmode voor mannen van formaat. Uiteraard gaat Bogers XL herenmode mee met de tijd en hebben wij de volledige winkel (en daarbuiten!) mogen voorzien van led verlichting. Klik hier om foto’s van dit mooie project te bekijken. 

MarkVliet Netwerk Notarissen te Fijnaart

MarkVliet Netwerk notarissen is april 2018 verhuist naar de Kadedijk 2 in Fijnaart. Een mooi pand, wat voorheen gebruikt was als museum. De eisen aan Museum verlichting, zijn toch wat anders dan kantoorwerkzaamheden. Led Up heeft het complete lichtplan gemaakt en alle verlichting is conform lichtplan geleverd. We hebben hier onder andere onze UGR<17 PROF panelen toegepast, met slechts 30 watt verbruik meer dan 3400 lumen en de armaturen voldoen aan de NEN-EN 12464-1 pc-werkzaamheden door de lage verblindingswaarde. In de kantine hebben we spots van Megaman in de huidige armaturen geplaatst en in de wachtruimte en notaris kantoren onze LedLuks armaturen. Foto’s van dit project zien? Klik hier.

Expert Tilburg, te Tilburg

Expert Tilburg is volledig voorzien van onze LED verlichting. We hebben hier samen met de klant de juiste sfeer weten te creëren door gebruik te maken van zowel warm wit, is helder wit licht. Daarnaast worden diverse producten extra uitgelicht door onze kantelbare spots. Door het slimme lichtplan is er licht waar nodig is, tegen minimale energie kosten.

Atletiek- en Recreatiesportvereniging Thor te Roosendaal

Thor is de atletiek vereniging van Roosendaal en omstreken. Het compleet vernieuwde “honk” werd vernieuwd. Nieuwe en zuinige verlichting hoort daar ook bij. Door een combinatie van dimbare led-panelen en robuuste klokarmaturen met warme lichtbron, kan het honk voor de gewenste brede toepassingen gebruikt worden. Meer weten? Klik hier.

Rodas Copy and Office te Etten Leur

Rodas Copy & Office b.v. is een veelzijdig en zeer uitgebreid kopieercentrum wat in combinatie met zijn vele verschillende afdelingen en disciplines alsmede Kantoorvakhandel U op allerlei gebied van dienst kan zijn. Alle TL-bakken hebben wij mogen vervangen voor onze mooie LED panelen. In de winkel zorgen onze panelen 120×30 voor het licht, bij de kassa is een hoger lichtniveau gewenst, dus hebben we de panelen in 120×60 geleverd met een hogere lichtopbrengst. Meer weten? Klik hier.

VvE Palazzo te Bergen op Zoom

Aan de Ansjovis laan in Bergen op Zoom zijn 3 complexen met een gezamenlijke parkeergarage. De volledige parkeergarage hebben wij voorzien van nieuwe armaturen voorzien van LED-verlichting. Daarnaast hebben we ook direct de nood-verlichting vervangen. VvE Palazzo was hier zo tevreden over, dat we kort erop de opdracht hebben gekregen om ook de lantarenpalen te voorzien van LED-verlichting.

Quick de Keyserlei te Antwerpen

Quick de Keysterlei had meer dan 100 halogeen spots in gebruik. De beperkte levensduur, de hoge energiekosten en de warmte waren redenen om naar LED-oplossingen opzoek te gaan. Door de positieve ervaring bij de vestiging Metropolis heeft Quick Led Up benadert om een voorstel te doen. Door de kosteloze demo opstelling en een terugverdientijd binnen één jaar was de order snel gegeven.

Graham Packaging te Etten Leur

In dit project hebben we voor de volledige productiehallen, meer dan 10.000 m2, de LED-verlichting mogen leveren. Led Up heeft de order gegund gekregen doordat de offerte helder en duidelijk was, de prijs meer dan concurrerend en we de beste product specificaties konden overleggen.

Woningcorporatie Alwel te Roosendaal, Breda, Etten Leur en omgeving – Algemene verlichting complex Groenedijk te Breda

Wederom in opdracht van Alwel hebben wij de volledige zorg gedragen om de algemene verlichting van dit complex in Breda te voorzien van LED-verlichting. Foto’s en een korte omschrijving van dit project kunt u hier terug vinden: