Ondernemers zoeken altijd manieren om de kosten te verlagen. Ook particulieren vragen zich tegenwoordig af wat er voor hen mogelijk is. Led Up heeft met de zogenoemde besparingsscan een tool ontwikkeld waarbij dit qua verlichting inzichtelijk wordt gemaakt. Led Up heeft een werkwijze waarbij vrijblijvend en gratis inzicht wordt verschaft in de besparingsmogelijkheden ten aanzien van uw verlichting.

Een lamp die erg veel voorkomt en erg eenvoudig te vervangen is, is de halogeenlamp. Of u nu GU10 (230V), MR16 (12V) of AR111 (12V) aansluiting heeft, wij hebben er de led verlichting oplossing in voor u. Hiermee bespaart u 80 tot 90 procent op het energieverbruik!

Daarnaast een populair product onder onze klanten, het zogenaamde panel. Hiermee bespaart u tot wel 50% van de energiekosten ten opzichte van de ouderwetse T8 TL verlichting. Daarnaast geeft ons panel een erg mooi egaal licht. Uiteraard hebben we deze in onze showroom demonstratie klaar “hangen”. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat.

Gratis Led verlichting advies op locatie

Uw woonproject, instelling of bedrijf upgraden met moderne Led verlichting? Onze Led specialisten komen graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek bij u op locatie.

Vrijblijvend delen we onze kennis aangaande de verlichtingskansen die er voor u liggen, denkt u aan de de mogelijkheid tot subsidie en de besparingskansen die er voor u liggen. Ook voorzien we u van advies aangaande de verschillende mogelijkheden die Led verlichting u biedt qua kwaliteit, kleur, sfeer, licht opbrengst en natuurlijk het design. Maak nu direct een afspraak met uw Led Up verlichting specialist.

 

Adviseren richting de best denkbare lichtoplossing

De wettelijke besparingseisen voor bedrijven van de overheid komen in het gesprek uiteraard ook aan bod. Net als de subsidiekansen en lease- of verschillende financieringsmogelijkheden voor Led verlichting.

Wat uw beweegreden ook is, of waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de samenwerking met Led Up begint altijd met een vrijblijvende kennismaking. Neem contact met ons op om een kennismaking in te plannen.

De oplossingen in de praktijk

Led Up is uw lichtpartner als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. Led Up helpt particulieren, midden- en kleinbedrijven, grote ondernemingen als ook maatschappelijke instellingen als het gaat om verlichting. De vier Led Up-basisoplossingen staan hieronder. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat.