Led verlichting zonder enige investering

Voor een juiste sfeer of goede productiviteit is Led verlichting onmisbaar in elke professionele omgeving. Omdat wij slechts in mogelijkheden denken bieden wij al onze Led installaties zowel in koop als lease aan. Kiest u voor een lease constructie, dan kiest u voor een high-end volledig ontzorgde Led verlichtingsoplossing. Het lichtservicecontract zorgt voor uw verlichting, zonder investering maar voor een vast laag maandbedrag.

Lichtservicecontract voor 100% garantie op gehele installatie en alle Led lampen

Zolang u Led leased middels het Lichtservicecontract geven wij u 100% garantie op de gehele Led installatie, dus ook op alle bijbehorende Led lampen. Werkt er iets niet, of volgens u niet naar behoren, staan we dezelfde dag nog bij u op de stoep en gaan we pas weg als uw probleem volledig opgelost is.

Dus bent u opzoek naar een oplossing zonder enige investering uwerzijds? Of wilt u ons serviceniveau naar een nog hoger plan tillen? In beide gevallen is het Lichtservicecontract voor u dé oplossing. Maak direct een afspraak voor een professioneel Led adviesgesprek.

Alle voordelen van het Lichtservicecontract op een rij:

  • 3D lichtplan op maat;
  • realisatie op locatie;
  • permanente 100% garantie op installatie & Led verlichting;
  • geen investering;
  • één vast laag maandbedrag.

LED spots

LedLuks Eos