In het geval dat het ‘slechts’ gaat om het vervangen van bestaande lampen door led-lampen inventariseren wij de aanwezige verlichting. Wij stellen de Led Up-Kansenkaart op, laten zien welke investering nodig is en binnen welke periode de investering is terugverdiend. Daarbij houden wij rekening met onder andere het te verwachten energieverbruik en, indien van toepassing, vervangingskosten. Daarnaast rekenen wij u voor wat uw fiscale voordeel (subsidie) is. Wij maken ook de vermindering van CO2–uitstoot inzichtelijk. Er wordt immers niet alleen op financiën bespaard; er wordt ook milieuwinst geboekt. Deze kan aanzienlijk zijn. Behalve het leveren van de lampen kunnen wij ook de plaatsing verzorgen. Wij hebben een divers aanbod, u kunt hierbij denken aan;

  • led panel, om uw huidige TL-armatuur te vervangen.
  • led spots, om uw huidige halogeen verlichting te vervangen
  • led cob “banaan”, spot verlichting om uw gasontladingslampen te vervangen.
  • led downlight, om uw huidige PL-C spaarlamp te vervangen. (zowel op- als inbouw)
  • led high bay, om uw hogedruk gasontladingslampen te vervangen.
  • led retrofit led tube, om uw huidige TL-verlichting te vervangen zonder aanpassing van uw armatuur.
  • led strips, om uw TL-verlichting te vervangen.
  • Railverlichting, om spots aan een rails te vervangen.

Natuurlijk leveren wij ook alle denkbare accessoires om een totaaloplossing aan te kunnen bieden. Hierbij kunt u denken aan led-dimmers, bewegingssensoren en armaturen.

Ook voor galerij, portiek en noodverlichting hebben wij het product op maat. Goede verlichting geeft een gevoel van veiligheid. In geval van permanent verlichting levert LED een aanzienlijke besparing op stroom- en vervangingskosten. In andere gevallen is het niet nodig dat er permanent verlichting brand. Vandaar dat we in ons standaard assortiment automatisch terug dimmende verlichting hebben opgenomen. Deze verlichting dimt terug als er geen beweging is. Het gaat dus niet volledig uit. Een groot voordeel van led? Zodra er beweging plaats vindt brand het meteen op volledige sterkte!