Als wij een lichtplan opstellen kijken we naar de vereiste lichtopbrengst. Maar we kijken ook naar, wat minstens zo belangrijk is, waar accenten van verlichting (extra of juist minder) nodig zijn. Er ontstaat een nieuwe kijk op het verlichten van ruimten.

Een vergaderzaal vraagt om andere verlichting dan een kantoor of bijvoorbeeld een publiekshal. Verder weten wij, dat werkruimten onderling sterk kunnen verschillen.

In het Led Up Lichtplan wordt het object op de diverse lichtbehoeften geanalyseerd. We werken hiermee met de modernste visualisatie software zoals DiaLUX en ReLux, waarmee we u een goed beeld kunnen geven van de ruimte met de nieuwe verlichting.

Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Begin dan met de verlichting. Wij maken graag een lichtplan op maat, zodat u weet hoeveel u kunt besparen met het veranderen van uw verlichting. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.
 
Hier onder zijn enkel voorbeelden van LED verlichting te vinden waarvoor wij eerst een lichtplan gemaakt hebben.
 
Winkelverlichting: In dit project hebben we LED panelen en LED spots gecombineerd om de winkel mooi uit te lichten met warm wit licht.
LED spots
 
Deze hal wordt verlicht met LED hanglampen. 
LedLuks Eos
 
Ook op kantoor zorgen LED panelen voor een goede verlichting.
Kantoor verlichting