Led Up heeft uitgebreide ervaring met het vervangen van oude verlichting voor LED binnen horeca gelegenheden. Ook het maken van een nieuw lichtplan voor een nieuwe horeca onderneming is één van onze specialiteiten.

Bespaar energie en voldoe aan de overheidseisen voor duurzaamheid door te kiezen voor LED verlichting. Diverse horeca ondernemers gingen u voor. Op de referentie pagina kunt u enkele voorbeelden terugvinden.

Horeca verlichting is van groot belang voor de sfeer en uitstraling van een horeca gelegenheid. Wilt u warme verlichting of juist LED spots die bepaalde plaatsen uitlichten of een combinatie van beiden? Er zijn veel opties beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.

Als professionele verlichtingspecialist voor ondernemers en projectontwikkelaars geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring. Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuw project? In dat geval zetten we graag een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat.