Optimale verlichting voor alles soorten kantoren.

Vandaag de dag verkennen bedrijven nieuwe manieren om de welzijn en de productiviteit van van medewerkers te verbeteren tegen minimale energiekosten.

Led Up denkt met u mee om uw kantoor van de juiste verlichting te voorzien. Wat denkt u van een besparing tot wel 80% op de energiekosten? Daarnaast levert de juiste verlichting een positieve bijdrage aan de productiviteit en het imago van uw bedrijf.

Uiteraard kunnen wij voor u een lichtberekening maken conform  NEN-EN 12464-1:2011, de norm voor verlichting.  Hierin is niet alleen de lichtopbrengst (lux) belangrijk, maar ook de gelijkmatigheid van de verlichting en de verblindingswaarde.

Led Up is uw lichtpartner voor kantoren als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. Led Up helpt bij het verlichten van kantoren in midden- en kleinbedrijven, grote ondernemingen en zorginstellingen. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan voor uw kantoren uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.