duurzaam, kostenefficiënt en slim in het onderwijs

Een unieke rol in onze maatschappij: Onderwijsinstellingen. Het onderwijs bestaat uit plaatsen om te leren, om erbij te horen en gemeenschapszin te creëren.

Van basisscholen, naar middelbare school, tot universiteiten: kostenefficiënte LED-verlichting kan de leeromgeving verbeteren, studenten helpen zich veilig te voelen op de campus en de reputatie en de naam van de school versterken.

Led Up denkt met u mee om met LED-verlichting een gastvrije buiten‑ en binnenruimten te creëren die de concentratie en aandacht versterken en zo uw huidige en toekomstige onderwijsdoelen ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.

Als professionele verlichtingspecialist voor ondernemers en projectontwikkelaars geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring. Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuw project? In dat geval zetten we graag een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat.

Ongeëvenaard kennis- & serviceniveau kenmerkt onze dienstverlening
Als uw vaste Led verlichtingspartner verzekeren wij u meer dan concurrerende prijzen en een ongeëvenaard kennis- en serviceniveau. Neem contact met ons op om uw offerte te ontvangen.