In de retail is het belangrijk dat de juiste producten aanwezig zijn, maar naast deze producten is de beleving in de winkel ook erg belangrijk.

Verlichting in uw winkel is erg sfeer bepalend. Niet alleen de licht kleur (warm, of juist wit licht.), maar ook het lichtniveau, de gelijkmatigheid van het licht, het soort armaturen en de kleurechtheid spelen een erg grote rol in het totaalplaatje van uw winkel.

Bogers heren mode in Roosendaal is volledig voorzien van onze LED verlichting.

Led Up is uw lichtpartner voor de retail als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. Led Up helpt bij het verlichten van  midden- en kleinbedrijven, grote ondernemingen in de retailsector. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan voor uw retailbedrijf uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.