Aan de verlichting voor uw sportaccomodatie zijn vaak meer eisen en wensen verbonden dan enkel de NEN-EN 12464-1:2011 nl. Vaak worden er meerdere sporten uitgeoefend in een sporthal, zoals tennis, badminton, atletiek. De NSVV heeft als uitgangspunt de normen voor de diverse sporten beschreven. Uiteraard hebben wij hier de kennis van en kunnen wij dit voor u vertalen in concrete licht oplossingen

Goede LED verlichting draagt bij in fijner licht voor uw sporters en bespaart op de energie- en vervangingskosten.

Wist u dat professionele armaturen voor sportvelden goed dimbaar zijn? Hierdoor kunt u afhankelijk van de sport en het soort training, het lichtniveau eenvoudig regelen!

Verlichting voor sportvelden

Led Up is uw lichtpartner voor uw sportaccomodatie als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan voor uw sportaccommodatie uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.