Woningcorporaties en VvE’s kunnen flink besparen op de energie- en onderhoudskosten door de algemene verlichting te vervangen door LED verlichting.

Naast de besparing op energie- en onderhoudskosten heeft LED verlichting meer voordelen voor woningcorporaties en VvE’s; LED verlichting zorgt bijvoorbeeld voor een mooier lichtbeeld, de lichtkleur is te kiezen LED verlichting heeft geen opwarmtijd, oftewel; direct volledig licht.

Mede doordat LED verlichting direct volledig licht geeft, is het slim om te kijken naar beweging sensors. Deze beweging sensors moeten slim ingezet worden; Als een ruimte volledig donker is, is de besparing optimaal, het kan ook een onveilig gevoel geven. Vandaar dat wij altijd kijken naar de totale oplossing. Wist u dat er ook LED armaturen zijn, welke terug dimmen zodra er geen beweging is en volledig licht geven bij beweging? Zo is uw besparing nog hoger zonder in te leveren op het licht comfort.

Als professionele verlichtingspecialist voor VvE’s, woningcorporaties en projectontwikkelaars geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring. Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuw project? In dat geval zetten we graag een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.