Voor de gezondheidszorg speelt verlichting een erg belangrijke rol. Licht beïnvloed zowel de ervaring van de patiënten/cliënten, als de medewerkers van een zorginstelling.

Door het slim toepassen van LED, afhankelijk van de behoefte, kunnen de exploratiekosten verlaagd worden en het licht comfort verhoogd.

Led verlichting Osteopathie Moerdijk

Led Up is uw lichtpartner voor uw zorginstelling als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan voor uw zorginstelling uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.

Als professionele verlichtingspecialist voor zorginstellingen geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring. Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuwe locatie? In dat geval zetten we graag een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.