De huidige verlichting in dit complex was aan vervanging toe. De armaturen waren verouderd, de lampen en voorschakelapparaten waren niet betrouwbaar en het stroomverbruik lag te hoog.

In de centrale hal hebben we sfeervolle inbouw armaturen van SG geplaatst in een warme lichtkleur. Daarnaast hebben we Pro Portal armaturen geplaatst. Het grote voordeel van de Pro Portal armaturen van Prolumia is dat ze er in meerdere uitvoeringen zijn, terwijl de armaturen er hetzelfde uitzien.

Zo hebben wij in de centrale entree armaturen geplaatst, welke terug dimmen naar 20% als er geen beweging is. Zodra er wel beweging gedetecteerd wordt door de slimme, weggewerkte sensor, geven de armaturen direct volledig licht.

In de gang van de persoonlijke bergingen, zijn de armaturen volledig uit als er niemand is, maar bij beweging gaan ze direct volledig aan.

Rondom het complex, gaan de armaturen nog een stapje verder. Bij voldoende licht zijn ze volledig uit, zodra het donker is branden ze op 20% als er geen beweging is, maar zodra er beweging is, wederom direct 100% licht.

De ruim 140 armaturen hebben wij, heerlijk in de zon, in 1,5 dag geplaatst.