Als Roosendaals bedrijf is het natuurlijk extra leuk om thuis wedstrijden te spelen. Zonnepanelen in Roosendaal zien we dan ook echt als thuiswedstrijden. We hebben dan ook al verschillend zonnepanelen in Roosendaal mogen plaatsen.

 

Zonnepanelen in Roosendaal en de Energie-transitie

Natuurlijk is het fijn om mee te werken aan de energie-transitie. Door zonnepanelen kan iedereen zijn steentje bijdragen. Nog leuker is de lagere vaste maandlast op de energiekosten. Door middel van onze geavanceerde software kunnen wij de verwachte opbrengst op uw woning simuleren. Het legplan maken we voor u op maat wat past bij uw behoefte. Hierbij kunt u denken aan hoe de zonnepanelen eruit zien. Zo zijn er zogehete Full Black zonnepanelen, of panelen met een “zilver randje”.

In Roosendaal hebben wij uiteraard diverse referenties waar u kunt gaan kijken. Eind 2019 hebben we een mooi “plat dak” systeem mogen installeren in opdracht van Van Hooijdonk Woninginrichting en Vakverf in de Kroeven. De opbrengst van dit systeem was in het eerste jaar zelf meer dan we hadden beloofd! In de Weihoek hebben we een aantal full black systemen mogen plaatsen op schuine daken van nieuwbouw woningen. In de Dijken hebben we diverse woningen van 6 full black zonnepanelen mogen voorzien.

Wilt u meer weten, over de mogelijkheden van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand?
Wilt u referenties zien, bezoeken of in contact komen met onze klanten?

Uiteraard staan we voor u klaar en komen we graag bij u langs, we zitten immers om de hoek!