Led Up solar & lighting is Uw partner voor duurzame verlichting & PV-installaties.

Led Up is ontstaan als antwoord op diverse vragen vanuit klanten van ingenieursbureau Breuers & Cobelens. In diverse markten heeft Breuers & Cobelens enkele uitstekende partners, in de wereld van de (led-)verlichting bleek dit, tegen de verwachtingen in, uitdagend.

Met de oprichting van Led Up is die partner er nu wel. Led Up kan u volledig ontzorgen, levert optimale lichtoplossingen voor een faire prijs.

Vanuit de klantenkring die Led Up heeft opgebouwd komt daarnaast steeds vaker de vraag om PV-installaties, wederom een snel groeiende markt. Led Up heeft, met de unieke extern verzekerde kWh garantie, wederom een oplossing gevonden met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.

Het team van Led Up is elke dag bezig om van alle klanten tevreden ambassadeurs te maken, van calculatie, tot installatie, van offerte tot after sales.

Gratis besparingsscan

Samen met onze klanten hebben wij de besparingsscan ontwikkeld, deze voeren wij voor u kosteloos uit, op uw locatie. Meer weten? Klik hier.

LED verlichting

Wilt U in de praktijk zien wat er met led mogelijk is? Kijkt U dan bij onze referentieprojecten op deze site of kom langs in ons kantoor. Wij zijn gevestigd op industrieterrein de Borchwerf in Roosendaal . Belt U ons vooraf even. Dan heten wij u welkom in een showroom waarin ‘gewoon’ gewerkt wordt. En waar u armaturen kunt zien en allerlei lichtoplossingen kunt ervaren. Waar gewerkt wordt moet de verlichting optimaal zijn.

Led verlichting zonder investering

Voor een juiste sfeer of goede productiviteit is Led verlichting onmisbaar in elke professionele omgeving. Veel ondernemers willen graag overstappen op LED, echter is de investering een struikelblok.

Omdat wij alleen in mogelijkheden denken bieden wij al onze Led installaties zowel in koop als lease aan. Kiest u voor een lease constructie, dan kiest u voor een high-end volledig ontzorgde Led verlichtingsoplossing. Dit zonder investering maar voor een vast laag maandbedrag. Meer weten? Bekijk onze Lichtservicecontract pagina.

Neem contact met ons op

Led bespaart in de energiekosten en is tegenwoordig geheel aanpasbaar aan uw lichtwensen.

Neem contact op

Verzekerde kWh-garantie op prestatie pv-systemen
Zonnepanelen Autarco MHE-serie

Verzekerde kWh-garantie op prestatie pv-systemen

Led Up levert systemen met kWh-garantie die wordt gedekt door verzekeraar Lloyd’s of London.

Lloyd’s of London ontwikkelde een ‘maatwerk-verzekering’ voor de totaaloplossing. Deze oplossing zorgt ervoor dat alle installatie-onderdelen , zoals zonnepanelen, omvormers, kabels en connectoren, goed op elkaar aansluiten.

De calculatie op rendement maken wij in speciaal ontwikkelde software welke omgevingsfactoren zoals ligging, en schaduw meeneemt in de berekening van het rendement. De software berekent dan hoeveel energie opgewekt gaat worden.

Na installatie registreren wij voor u het systeem waarna de prestaties op afstand in de gaten gehouden worden en geanalyseerd. Als er een afwijking van het verwachte prestatierendement wordt geconstateerd, nemen wij preventief contact op. Daarnaast is het ook mogelijk een een onderhoudscontract af te sluiten.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.