pharmaceutische industrie

Led Up adviseert al jaren de industrie op het gebied van verlichting. Voor opslag, productie, kantoor en nog veel meer soorten LED verlichting.

In veel gevallen vergt de industrie een helder licht zodat de ruime goed verlicht wordt. Dit kan doormiddel van LED panelen, maar ook doormiddel van LED spots kan extra licht op specifieke plaatsen in de hal verwezenlijkt worden.

Als professionele verlichtingspecialist voor ondernemers en projectontwikkelaars geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring.

Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuw project? In dat geval zetten we graag een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat. Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Led Up is uw lichtpartner voor de industrie als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. Led Up helpt midden- en kleinbedrijven en grote ondernemingen in de insustrie als het gaat om verlichting. De vier Led Up-basisoplossingen staan hieronder. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.

De vier Led Up-basisoplossingen voor uw verlichting:

  1. Leveren van de lampen en armaturen
  2. Verlichting aanpassen en leveren
  3. Lichtplan opstellen
  4. Lichtservicecontract