Gratis Led advies op locatie

Uw woonproject, instelling of bedrijf upgraden met moderne Led verlichting? Onze Led specialisten komen graag naar u toe voor een gratis adviesgesprek bij u op locatie.

Vrijblijvend delen we onze kennis aangaande de verlichtingskansen die er voor u liggen, denkt u aan de de mogelijkheid tot subsidie en de besparingskansen die er voor u liggen. Ook voorzien we u van advies aangaande de verschillende mogelijkheden die Led verlichting u biedt qua kwaliteit, kleur, sfeer, licht opbrengst en natuurlijk het design. Maak nu direct een afspraak met uw Led Up verlichting specialist.

Ideeën verwerkt in een uniek 3D Led Lichtplan

Als professionele verlichtingspecialist voor ondernemers en projectontwikkelaars geeft Led Up u graag inzicht in de ultieme Led verlichtingservaring. Dus voldoet uw huidige verlichting niet meer aan de wensen of de laatste eisen van de overheid? Of start u een compleet nieuw project? In dat geval zetten we graag een stapje extra middels een gepersonaliseerd 3D Led Lichtplan op maat.

Ongeëvenaard kennis- & serviceniveau kenmerkt onze dienstverlening
Als uw vaste Led verlichtingspartner verzekeren wij u meer dan concurrerende prijzen en een ongeëvenaard kennis- en serviceniveau.

Led Up zorgt voor een goed en gedegen advies, zowel qua lichtopbrengst, als lichtkleur en uitstraling van het armatuur. We zetten Led Up niet alleen in voor al onze eigen panden, we bevelen ze ook aan bij onze klanten. Het ontzorgen staat bij Led Up centraal waardoor ze voor ons, onze lichtpartner zijn. Peter Verswijver, Verswijver interieurconcepten, Bergen op Zoom

Adviseren richting de best denkbare lichtoplossing

De wettelijke besparingseisen van de overheid komen in het gesprek uiteraard ook aan bod. Net als de subsidiekansen en lease- of verschillende financieringsmogelijkheden voor Led verlichting.

Wat uw beweegreden ook is, of waar uw voorkeur ook naar uitgaat, de samenwerking met Led Up begint altijd met een vrijblijvende kennismaking.

De oplossingen in de praktijk

Led Up is uw lichtpartner als het gaat om goed licht, energiebesparing, kostenreductie, milieuwinst en volledige ontzorging. Led Up helpt particulieren, midden- en kleinbedrijven, grote ondernemingen als ook maatschappelijke instellingen als het gaat om verlichting. De vier Led Up-basisoplossingen staan hieronder. In een gesprek komen uw specifieke wensen aan bod, waarna wij een passend voorstel kunnen maken, desgewenst met meerdere alternatieven.

Bij elk gesprek zullen wij voor u kosteloos een besparingsscan uitvoeren. Deze gegevens verwerken wij in de Led Up kansenkaart waardoor het voor u in één overzicht duidelijk wordt waar de mogelijkheden zijn om op uw energiekosten te besparen & uw footprint te minimaliseren. Omdat ons aanbod voldoet aan de eisen van de Energie Investeringsaftrek (EIA) rekenen wij voor u door, wat uw subsidie voordeel is.

De vier Led Up-basisoplossingen voor uw verlichting:

  1. Leveren van de lampen en armaturen
  2. Verlichting aanpassen en leveren
  3. Lichtplan opstellen
  4. Lichtservicecontract

Er is een enorm aanbod in verlichting. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Van bekende merken tot eigen import, we zoeken altijd naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

De merken waar aan u kunt denken:

Prolumia, SG lighting, Verbatim, Philips professional, SLV, Blinq88, Sylvania, Megaman, Osram, Eglo en Casambi

Plaatsen van een demo opstelling
Kosteloze demo opstelling bij een gewaardeerde klant in Amsterdam